8.4.2018

Blogin uusi kansikuva nukkekodin ullakosta

In the moonlight: Auroran talo  Aurora's house

Aurora-blogin uusi kansikuva, header on Auroran talo -nukkekotini ullakolta. Kuvissa on Aurora ja Aurora ja Thomas yhdessä.Aurora-kirjoilla (1991-1999) on ollut jo kauan oma blogi. Käsittelen siinä kaikenlaista myöhäisemmän Viktorian ajan ja Edwardin ajan, Suomen suuuriruhtinaskunnan ja sortovuosien ajan kulttuuria, varsinkin sisustusta ja pukuhistoriaa er maista, museoista lähinnä. Tämän blogin mukana syntyi Auroran talo -nukkekotiblogi, josta tämä Aurora-kirjojen uusi kansikuva on kotoisin. Aurora-kirjat syntyivät työn ohella ja toivat vaihtelua englannin opettajan arkeen. Kirjoittaminen on minulle aina hyvin kokonaisvaltainen asia. Perehdyn kyseiseen aikakauteen monin tavoin, kaikkien aistien kautta. 

Kolme ylintä kerrosta


Blogin kansikuva on nukkekodin ullakon, Auroran työhuoneen, nurkasta, kuvissa Aurora ja Thomas. Tässä kuvassa työpöytä näkyy.

Minulla on matkalaukullinen materiaali, jota aioin käyttää kirjaan Aurora Pariisissa, mutta kustantajani lopetti historiallisten nuortenkirjojen ja yleensäkin nuortenkirjojen julkaisemisen.

2 kommenttia: