5.11.2014

Tarinoiden Helsinki: Aurora-kirjatKlikkaa kuva suureksi.

Nämä ovat sivulta Tarinoiden Helsinki. (poistettu, tiedot siirretään muualle)

Tarinoiden Helsinki, uudet hauskat sivut.  Voit suurentaa sivun ja valita haluamasi paikat. Klikkaa kuva suureksi. Valitse  esim, 'kirjallisuus',  'suomi' ja 'vain lasten- ja nuortenkirjat'.

LISÄYS 2015  Sivut poisttettu, tiedot siirretään muualle myöhemmin.

Löydät sieltä Aurora-kirjat Helsingin keskustasta 'pilvistä', joissa on Esplanadi,  Kappeli, Bulevardi, Uspenskin katedraali ja Kaivopuisto. Lisäksi on Vanhan Helsingin ja Hans van Sandenin haudan kohdalla kirjani 'Pako Tallinnaan' (2006), joka kertoo 1500-luvun Helsingistä. Kirjan nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kyseisestä kirjasta.

Myös kirjassa Kyynärän miittainen tyttö (2004) kerrotaan vanhasta Helsingistä.  Se voisi olla samassa kohdassa kuin Pako Tallinaan. Kaupunki oli hyvin pieni. Kirjassa Pako Tallinnaan soudetaan Vanhan kaupungin lahdella, ja kaupungin satamasta viedää Lucia ulkomaill laivalla. Mutta sataman paikkahan ei ole enää samassa kohdassa. :) Lucia ja Luka (203) kertoo Turusta ja Wittenbergistä.

Sivuilla mainitut kirjat "Aurora, vaahteralaakson tyttö" (1992, 2.9)ja "Aurora ja Pietarin serkut (1993) " sisältyvät yhteispainokseen Vaahteralaakson Aurora (2004). Aurora ja Molly (1999)mainitaan myös.

Kirja "Aurora ja villikyyhkysten aika" (1995)  tapahtuu kokonaan Torontossa.
Aurora-kirjat on mainittu myös kaupunkirjojen sivuilla Toronton kohdalla. (Kirjoitin ensimmäiset kolme kirjaa nimellä Pirkko Pekkarinen. Olimme jo silloin päätttäneert ottaa mieheni äidin tyttönimen Amnell, mutta luulimme pitkään, että emme saisi sitä, mutta lapsemme huomasivat ensimmäisinä, että he saivat heti isoäitinsä suvun nimen.)

Samalla tavalla voit löytää muita kirjoja ja paikkoja samoin musiikkia, joka liittyy Helsinkiin.

Kiitokset tämän hauskan sivun tekijöille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti