30.6.2011

Auroran talo nukkekotiblogi

Auroran talo nukkekotiblogi on kuvitelma siitä, millainen Aurora-kirjojeni päähenkilöiden Auroran ja Thomasin koti olisi voinut olla. 1900-luvun alun kodeissa oli edelleen Viktorian ajan huonekaluja ja esineistöä. Edwardin aika toi sisustukseen avaruutta ja valoisuutta, Jugend-tyyli (Art Nouveau). Nukketalo on tehty historian elävöittämiseen, tässä tapauksessa Internetin kautta. Talossa on Auroran ateljee yläkerrassa. Lapsia ei nuorella parilla vielä ole. Olen hankkkinut suurimman osan kalusteista ja esineistä helsinkiläisestä nukketalotarvikekaupasta, kirpputoreilta ja nettikaupoista. Auroran talo-valokuvat.

Auroran talo nukkekotiblogissa on muutakin 1900-luvun alkuun ja miniatyyrien keräämiseen liittyvää. On myös kuvia 1900-luvun alun leluista, nukeista, autoista ym. Museoissa käydessäni kuvaan 1900-luvun alun esineistöä.

Samassa blogissa on esillä myös toinen nukkekotini, 1500-luvun "tornitalo", oikeammin portivartijan mökki, joka liittyy Lucia Olavintytär -kirjoihini (Kyynärän mittainen tyttö 2004 ja Pako Tallinnaan 2006, molemmat Lasten Keskuksen julkaisemia.)
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti