22.8.2014

Mitä tästä blogista luetaan?
Suosituimmat kuvat, aiheet ja blogikirjoitukset tässä blogisssa: Kaikkein suosituin on Pukuhistoria -kirjoitus, varsinkin tämä kirjoitus (Pukuhistoria 1900-luvun alku ja linkkejä, 2265 views), useimmat ovat tulleet Googlen kautta, sitten Eetu Iston Hyökkäys (vain puolet edellisestä), Vanhan ajan polkupyörä, Haikon kartano, Jugend ja Art Deco, Carl Larsson, Joulukertomus, J. L.  Runeberg –laiva, Viuhka ja päivänvarjo.

Sivuista suosituimmat:
Ylivoimaisesti suosituin on Aurora-kirjoista sanottua (kirja-arvostelut), Anna Amnell (suom., på svenska), Henkilökohtaista- haastattelut

Blogin hakusanoilla etsittyjen suosion näkee sivun alaosasta, ja suosituin yksityinen hakusana näyttää olevan "1900-luvun alku". 

Olen kirjoitellut tähän blogiin silloin tällöin, nyt useammin, kun kolmen ensimmäisen Aurora-kirjan -yhteispainos Vaahteralaakson Aurora (2014) on viimeinkin ilmestynyt. Tässä blogissa on vain vähän yli 60 000 käyntiä Bloggerin tilaston mukaan. Site  Meter -mittari on ollut kauemmin, ja siinä on melkein 90 000 käyntiä.

Huomautus:

Blogisisko-blogin suosituin Aurora-aiheinen kirjoitus on  Aurora-kirjat vihdoinkin yksissä kansissa
Tallennan valokuviani Flickr-palvelussa, ja siellä eräs hyvin suosituista kuvistani on Auroran talo -nukkekoti (3500 views). Valmistin sen suunnitellessani kirjaa Aurora Pariisissa, mutta sitä kirjaa ei koskaan tullut, kun minulle kerrottiin, että historia ei ole enää suosittu aihe nuortenkirjoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti